Patricia de Sain

Ik ben Patricia de Sain-Innemee (Utrecht 1/11/1969) getrouwd met mijn lieve leuke man Ronald en we zijn dankbaar dat we samen in het mooie Aarlanderveen wonen. Tot voor kort woonden zijn drie dochters de helft van de week bij ons, inmiddels zijn ze, op de jongste na, uitgevlogen naar de universiteit.

Wij zijn beide zelfstandig ondernemer en ik kom van huis uit ook uit een ondernemersnest. Hard werken, zelfstandig zijn en verantwoordelijkheid nemen is me dus met de paplepel ingegoten. Daarnaast genieten we zoveel mogelijk van het leven, want helaas weten we van dichtbij dat het zo maar afgelopen kan zijn. Na jaren als jurist en HR-manager te hebben gewerkt, richt ik me sinds een aantal jaren vooral op het trainen en coachen van individuen, teams en organisaties.

In mijn vrije tijd/vakanties mag ik graag sporten (fietsen, golf, skiën en fitness). Daarnaast ben ik gek op lekker eten en een goed glas wijn en van tuinieren (hoewel sinds ik golf de tuin wat minder aandacht krijgt dan zou moeten).

Beroep: Zelfstandig ondernemer, jurist, interim HR-/talentmanager, trainer en coach vanuit mijn bedrijf “De Sain Werkt” . Daarnaast heb ik LEF-trainingen opgericht voor trainingen, talent- en teamontwikkeling. Mijn drive is: zorgen voor gelukkige mensen en succesvolle organisaties! Naast mijn werk probeer ik genoeg tijd over te houden om ook privé of in het verenigings- of politieke leven, bij te dragen aan het geluk van anderen.

Woonkern: Aarlanderveen

Geboortejaar: 1969

Werkgebied: Binnen het CDA Alphen aan den Rijn hou ik me als bestuurslid vooral bezig met een goede onderlinge samenwerking, zowel binnen het bestuur als tussen fractie, bestuur en wethouders en voor het contact met onze achterban. Als ‘verbinder’ hou ik er van om mensen met elkaar in contact te brengen en te zorgen dat je elkaar blijft vinden, ook als je het niet met elkaar eens bent.

Waarom het CDA
Ik heb gekozen voor het CDA, omdat ik me thuis voel bij een partij die niet schreeuwt en polariseert, maar altijd probeert te verbinden en maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. Een partij die gedreven vanuit vaste waarden en normen, midden in de gemeenschap staat, stabiliteit biedt en gericht is op oplossingen. Een partij die geen mensen uitsluit. Christenen, moslims, ongelovigen, iedereen is welkom als je respectvol wilt meedoen en gelooft in de uitgangspunten:

Rentmeesterschap/zorg voor natuur&cultuur, Gespreide verantwoordelijkheid/ Vertrouwen op wat mensen/instellingen zelf kunnen, Publieke gerechtigheid/ rechtvaardige overheid, Solidariteit/onderlinge verbondenheid tussen mensen. Hierbij kijken we kritisch naar wat beter kan en koesteren wat goed gaat.
Voor een land dat we door willen geven, dus we kijken niet alleen naar de korte termijn en/of eigen gewin, maar ook naar de effecten voor onze (achter-/klein-)kinderen.

Mijn motto is: “Vertrouwen en verbinding zorgen voor verandering en voor verankering”.