Hermann Kukler

Ik ben…..
Hermann Kukler
 
Geboren in Leiden en sinds 2001 woonachtig in Alphen aan den Rijn in de wijk Kerk en Zanen. Ik ben getrouwd en heb twee zoons.
 
Door de week reis ik af voor mijn werk naar Hilversum. Bij de gemeente Hilversum ben ik senior beleidsadviseur. Ik ben werkzaam rond bestuurlijke thema’s als regionale samenwerking en adviseer het college over het brede Sociale Domein.
 
In mijn vrije tijd probeer ik te sporten en af en toe een boek te lezen. Ik wissel mijn inzet voor het CDA af met vrijwilligerswerk in de Lichtkring (PKN). Daarnaast vervul ik de rol van toezichthouder bij een zorginstelling. 

Beroep:
Senior Beleidsadviseur gemeente Hilversum
 
Woonkern: 
Kerk en Zanen Alphen aan den Rijn
 
Geboortejaar:
1969

W
erkgebied:
Bestuurswerk CDA Afdeling Alphen aan den Rijn.
 
Waarom het CDA?
Enthousiast gemaakt door mijn leraar geschiedenis op de middelbare school ben ik in 1989 ik lid geworden van het CDA en sindsdien vrijwel altijd actief geweest. In het verleden als raadslid in Leiden, afdelingsvoorzitter in Leiden en (na mijn verhuizing) in Alphen aan den Rijn. Nu secretaris van het bestuur.

Ik kies voor het CDA omdat het CDA er is voor iedereen en niet voor een bepaalde belangengroep. De uitgangspunten van het CDA spreken mij daarbij erg aan. De uitdaging daarbij is om de balans te bewaren tussen die uitgangspunten.