Vanessa Scholtens

Ik ben….. 
Mijn naam is Vanessa Scholtens. Op mijn dertiende ben ik naar Alphen aan den Rijn verhuisd vanwege mijn vaders werk in Den Haag. Daarvoor zijn wij meerdere keren verhuisd en mijn ouders kozen Alphen als een centrale plek in Nederland, zodat we niet meer zouden verhuizen. Na mijn middelbare school ben ik maatschappelijk werk en psychologie gaan studeren in Amsterdam, waar ik vanaf mijn achttiende heb gewoond en gewerkt.

Mijn man en ik zijn (terug) verhuisd naar Alphen aan den Rijn nadat onze dochter werd geboren. In Alphen werd ons gezin uitgebreid met de komst van onze zoon. We wonen nog steeds met veel plezier in het centrum van Alphen.

Beroep:
Ik heb gewerkt met slachtoffers van mensenhandel. Na tien jaar heb ik de stap gemaakt om voor mijzelf te starten. Ik werk als trainer en coach binnen organisaties op het gebied van teamontwikkeling,  (interculturele) communicatie en loopbaancoaching. Daarnaast werk ik twee dagen voor de Hogeschool Utrecht als docent bij de afdeling Social Work.
Woonkern:
Alphen aan den Rijn, Centrum
Geboortejaar:
1980

W
erkgebied:
Sociaal Maatschappelijk Domein
Waarom het CDA?
Door anderen kwam ik in aanraking met het CDA. Ik ben altijd politiek betrokken geweest, maar voel me bij het CDA het best op mijn plek. Wat mij aanspreekt is de erkenning van mensen en het gezien worden van hun vaardigheden, kracht en unieke bijdrage aan onze samenleving, Het echt samen-leven, de onderlinge verbondenheid waarin we met elkaar en voor elkaar zijn.