Mark Vermeulen

mark vermeulen webIk ben…..

Mark Vermeulen en ik heb 23 jaar in Zwammerdam gewoond en woon sinds 2005 met mijn vrouw Heleen en inmiddels onze twee zonen in de wijk Zegersloot in Alphen aan den Rijn.  Sinds 2000 ben ik werkzaam bij de politie, op dit moment als wijkagent, en Heleen is leerkracht in het basisonderwijs. Twee beroepen waardoor we, vanuit verschillende invalshoeken, met beide benen in de samenleving staan.

Beroep: wijkagent (nationale politie)

Woonkern: alphen aan den Rijn, wijk Zegersloot

Geboortejaar: 1982

Werkgebied: Binnen het CDA Alphen aan den Rijn ben ik als gemeenteraadslid verantwoordelijk voor: Sociaal en Maatschappelijk domein

Waarom het CDA?
Ik heb gekozen voor het CDA, omdat ik ben opgegroeid met een overtuiging dat we ons, daar waar mogelijk, ook voor de samenleving in moeten zetten.  Mede daardoor ben ik onder andere actief lid (geweest) van diverse verenigingen en de Protestantse kerk. Bij de politie ben ik lid geweest van de ondernemingsraad en wilde zodoende ook meedenken over het huidige politiewerk of eventuele veranderingen die nodig zijn.
In december 2008 ben ik lid geworden van het CDA omdat ik geloof in de uitgangspunten van deze partij en vind dit een goede basis van waaruit wij met elkaar kunnen leven, wonen en werken.
Ik maak mij binnen het CDA sterk voor onder andere een gemeente(bestuur) dichtbij de inwoners. Gewoon zorgen dat de dienstverlening op orde is en concentreren op zaken die er voor de inwoners toe doen. Dat betekent heldere keuzes maken en zichtbare resultaten. Er kan veel maar niet alles kan tegelijk. Hoe de gemeente dat organiseert, dat is voor de inwoners waarschijnlijk vaak minder interessant, als het zichtbare resultaat maar goed is. Een leefbare samenleving maken we met elkaar en iedereen kan daar aan bijdragen.

Mijn motto is: Vanaf de zijlijn commentaar leveren is vaak makkelijk, maar ga vooral eens in het veld staan en probeer als team successen te boeken. Dat is iets wat ik ook voor onze gemeente wil doen!

Portefeuille: RED, rkg Omgevingswet
Kernen: Aarlanderveen, Boskoop, Zwammerdam & Steekterpoort

  • Omgevingswet
  • Verkeer en infrastructuur (incl. Parkeren)
  • Duurzaamheid