Johan Wijnhorst

Ik ben …
Mijn naam is Johan Wijnhorst. In 1973 ben ik geboren in Vlaardingen waar ik tot mijn 23e heb gewoond. Na de lerarenopleiding geschiedenis ben ik als leraar geschiedenis aan de slag gegaan in Gouda.

In 1993 leerde ik mijn vrouw kennen en toen wij in 1997 trouwden gingen wij in Alphen aan den Rijn wonen. Samen mochten wij twee kinderen ontvangen (in 2001 en 2003). Ik woon met heel veel plezier al ruim 20 jaar in de wijk Ridderveld. En sinds kort werk ik ook in dezelfde wijk met zeer veel plezier

Beroep: schoolleider Wellantcollege in Alphen aan den Rijn
Woonkern: Alphen aan den Rijn, Ridderveld
Geboortejaar: 1973

W
erkgebied:
Financiën, Bedrijfsvoering & Publiek Domein en Sociaal Maatschappelijk Domein

  • Burgerzaken
  • Communicatie
  • Financiën
  • Sport

Kernen: Hoge Zijde, lage zijde, Zegersloot, Oudshoorn, Ridderveld.
En namens het CDA mag ik lid zijn van de auditcommissie van de gemeenteraad.

Waarom het CDA?
Waarom het CDA: Als raadslid mag ik in Alphen aan den Rijn het CDA vertegenwoordigen. Voor mij draait het in de lokale politiek om dienstbaarheid. Dienstbaar naar de samenleving, dienstbaar naar elkaar. Samen bouwen we binnen de raad aan een mooie gemeente. Het heeft voor mij echt meerwaarde als we met elkaar zoeken naar gedeelde wensen, gedeelde zorgen en gedeelde oplossingen. Zodat we met elkaar bouwen aan een sterk, mooi, toegankelijk en leefbaar Alphen aan den Rijn. Zodat we elkaar op een prettige manier kunnen leven in deze gemeente. Naar elkaar omzien, dat geeft voor mij de echte meerwaarde.
Mijn motto is:
Omzien naar elkaar geeft echte meerwaarde