Henk Oostdam

Ik ben….. Henk Oostdam, geboren en getogen te Zoeterwoude. Getrouwd met Monique, een dochter uit huis en een zoon (nog) thuis.

Met een LTS diploma motorvoertuigen techniek ben ik gaan werken op de grondboten van de familie. Grondvaren naar de Boskoopse kwekerijen. Het varen zat wel in het bloed, maar niet in het hoofd. Naast het varen de MEAO gevolgd en daarna aan de slag gegaan als Belastingadviseur bij BDO. Een aantal studies later aan de Universiteit Leiden afgestudeerd als fiscaal jurist. In 2006 als zelfstandig Belastingadviseur aan de slag gegaan. Ik adviseer bedrijven en vermogende particulieren over hun fiscaal economische positie en procedeer daarover.

Naast het werk vooral bezig met de ontwikkeling van jongeren. Eerst in de muziek, later meer in het algemeen. Om die reden lid van Kiwanis waar ik in het nationale en in het Europese bestuur heb gezeten.

Beroep: Belastingadviseur, eigenaar van Tax Consult Network.

Woonkern: Boskoop, aan de rand van het Bentwoud.

Geboortejaar: 1965

Werkgebied:
Binnen de fractie van het CDA Alphen aan den Rijn hou ik mij bezig met financiële en juridische zaken en ondersteun ik de raadsleden daarbij. Uiteraard heeft de ontwikkeling van Boskoop en de boomkwekerij sector, in het bijzonder, mijn warme belangstelling.

Waarom het CDA?
Het CDA is mij met de paplepel ingegoten. Na enige twijfel jaren toch teruggekeerd in het warme nest. Het CDA is een mensen partij. De aandacht voor mens en gezin (hoe die ook is samengesteld) vindt ik heel belangrijk. Ik mij sterk kan vinden in de grondbeginselen van het CDA. Doe maar gewoon en – heel belangrijk – het sterke gevoel dat je de omgeving beheert voor de mensen na ons komen.

Mijn motto is: 
Leef!

Portefeuille:
Financiën, Bestuur en publiek domein. Lokale democratie