Helma van der Louw

Ik ben…..helma bewerkt klein
Mijn naam is Helma van der Louw- Vergeer, geboren en getogen Boskoopse. Getrouwd met Peet van der Louw †, een zoon en dochter en schoonzoon en drie kleinkinderen. OP mijn 15e jaar ben ik gestart met werken bij de Boerenleenbank( nu Rabobank) en hierna heb ik vijftien jaar op een boomkwekerijkantoor gewerkt met veel internationale handel. In 1996 had ik diverse opleidingen afgerond op het gebied van marketing en promotie en ben ik bij Plant Publicity Holland gaan werken voor de promotie van Boomkwekerijproducten in  binnen – en buitenland. Vanaf 2013 ben ik zelfstandig ondernemer in mijn adviesbureau voor communicatie en organisatie. Naast mijn gezin en werk ben ik maatschappelijk zeer betrokken bij de Boskoopse gemeenschap en vind ik hardlopen een heerlijke uitlaatklep

Beroep: Communicatie adviseur, eigenaar van VanderLouw Communicatie & Organisatie.

Woonkern: Boskoop

Geboortejaar: 1955

Werkgebied:
Binnen het CDA Alphen aan den Rijn ben ik als gemeenteraadslid verantwoordelijk voor: Ruimtelijk en Economische domein waarbij Monumentenbeleid, Greenport, Recreatie en Toerisme en het groen mijn bijzondere belangstelling hebben.

Waarom het CDA?
Ik heb gekozen voor het CDA, omdat ik mij sterk kan vinden in de grondbeginselen van het CDA en daarbij de aandacht voor mens en gezin heel belangrijk vind voor de ontwikkeling van onze maatschappij.

Ik maak mij binnen het CDA sterk voor het behoud van de identiteit van de kernen binnen de nieuwe gemeente. Het gaat hierbij om “groot denken, met behoud van eigen identiteit’. Als persoon wil ik de politiek een gezicht geven. Ik let hierbij vooral op het leggen van persoonlijke contacten, want dit past bij mij.

Mijn motto is: Leef vandaag, want morgen komt nooit.

Portefeuille: Penningmeester, RED
Kernen: Aarlanderveen, Boskoop, Zwammerdam & Steekterpoort

  • Economie, evenementen en Alphen Marketing (incl. Groene Hart-economie)
  • Cultuur
  • Gemeentelijk vastgoed