Ronald Hendricx

roland hendrikxIk ben Ronald Hendricx, 53 jaar gehuwd en wonen samen met mijn vrouw Sandra en onze drie kinderen ( 16- 18 en 20 jaar) vanaf 1986, met een klein uitstapje van drie jaar, in Alphen aan den Rijn. Ik heb een achtergrond in het onderwijs en heb vrijwel alle functies bekleed. Ooit gestart als leerkracht en geëindigd als bestuurder. Ik heb vorig jaar een carrièreswitch gemaakt en werk nu als strategisch adviseur door het hele land binnen zorg, onderwijs, gemeente en welzijnsorganisaties. In mijn vrije tijd sport ik zelf geregeld ( hardlopen fitness en golf) maar ben ik ook een trouwe supporter en begeleider van onze kinderen. Daarnaast geef ik her en der adviezen binnen Alphense (sport-)verenigingen.

Beroep; Adviseur in de publieke sector

Woonkern; Alphen aan den Rijn

Geboortejaar: 1963

Werkgebied; Binnen het CDA Alphen aan den Rijn ben ik als bestuurslid verantwoordelijk voor het uitzetten van de inhoudelijk koers en probeer ik, samen met mijn collega bestuursleden het beleid voor de langere termijn vorm en inhoud te geven

Waarom het CDA
Ik heb gekozen voor het CDA, omdat ik me thuis voel bij een partij die maatschappelijke verantwoordelijkheid wil nemen. Een partij die gedreven vanuit waarden en normen, midden in de gemeenschap wil staan. Koersvast met een realistische blik op wat goed gaat en wat beter kan, in het belang van iedereen.

Ik ben actief in het CDA
Ik maak mij binnen het CDA sterk voor het uitzetten van een bestuurlijke koers die recht doet aan het algemeen belang voor alle inwoners binnen onze gemeente. Ik ondersteun onze raads-/ en commissieleden zoveel als mogelijk.

Mijn motto is:“ keuzes maken doe je samen want verandering is de enige constante”