Algemene ledenvergadering maandag 17 december 2018

Thema café woningbouw en kerstborrel

Beste leden,

De komende periode is ‘woningbouw’ een centraal thema op de politieke agenda.

De gemeente organiseert op donderdag 15 november om 20.00 uur een informatiemarkt in het gemeentehuis. Het onderwerp “toekomst perspectief, landschap en stad/woningbouwlocaties” zal hier uitgebreid besproken worden en u bent hier van harte welkom. Deze informatiemarkt is ter voorbereiding op de raadscommissie ‘ruimte en economie’ in januari.

Voordat dit onderwerp behandeld wordt in de commissies nodigt het  CDA Alphen aan den Rijn u uit om samen met de fractieleden van gedachten te wisselen over wonen, woningbouw en woonlocaties. Deze bijeenkomst vindt plaats op maandag 17 december om 20.00 uur, locatie: Parkvila, Cornelis Geellaan 2, Alphen aan den Rijn.

Na afloop wordt er een kerstborrel gehouden waarbij het gesprek met de fractie en het bestuur, onder het genot van een drankje, voortgezet kan worden.

Met vriendelijke groet,

Bestuur en Fractie CDA Alphen aan den Rijn