Afscheid van raadsleden na gemeenteraadsverkiezingen

Zij hadden het vooraf al aangegeven; Jos Ensing, René Vrugt en Joost van Beek stelden zich niet meer herkiesbaar  voor CDA Fractie Alphen aan den Rijn. Na een behoorlijk staat van dienst van vele jaren hebben zij maandag 26 maart tijdens de raadsvergadering afscheid genomen.

Jos en René ontvingen beiden een Koninklijke onderscheiding uit handen van Burgemeester Liesbeth Spies. Joost heeft al eerder een Koninklijke onderscheiding ontvangen vanwege zijn inzet op vele vlakken.

Burgemeesters Spies had een mooi woordje voor de hele raad, waarna alle raadsleden  een mooie plant en een gemeentelijke attentie ontvingen als dank voor vier jaar inzet.

CDA dankt Jos, Joost en René voor al hun tijd en inzet die zij hebben gedaan voor de gemeente Alphen aan den Rijn.