CDA team op werkbezoek met Jaco Geurts

Vrijdag 23 februari stond in het teken van twee werkbezoeken met Jaco Geurts, CDA lid in Tweede Kamer.

.

Werkbezoeken
Met Jaco Geurts werd een werkbezoek gebracht aan twee bedrijven binnen de agrarische sector. Het eerste bezoek vond plaats bij vof de Wit-Burggraaf aan de Kortsteekterweg. Al gauw werd met de agrariërs die bij het bezoek aanwezig waren, de discussie gevoerd over het mestbeleid, Grondgebondenheid, bodemdaling en verzilting, intensivering goed of slecht voor CO2 uitstoot, stijgende kosten tegen dalende inkomsten.

Hierna volgde een bedrijfsbezoek aan van Lint bv in Boskoop. Eigenaar René van Lint ging in op de kansen en bedreigingen in de sierteeltsector en vooral op de veranderende markt. Na afloop werd een kijkje genomen bij de opbouw van de Kerstshow 2019 die bij van Lint in maart 2018 al voor de inkopers van de retail van start gaat.