Uitnodiging Algemene Ledenvergadering / vaststellen kandidatenlijst en lijsttrekker

Marjon Verkleij opnieuw lijsttrekker

CDA Alphen aan den Rijn kiest lijsttrekker voor gemeenteraadsverkiezingen 2018

Het CDA in Alphen aan den Rijn stelt de leden voor Marjon Verkleij-Lemmers (58) te verkiezen als lijsttrekker van het CDA voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018.
Marjon Verkleij is de huidige fractievoorzitter van het CDA in de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn. Zij voert daar als fractievoorzitter de grootste fractie in de Alphense raad aan. Marjon zit sinds 2010 in de gemeenteraad.

Ook bij de vorige verkiezingen, in 2013, was Marjon Verkleij lijsttrekker. Die verkiezingen stonden in het teken van de gemeentelijke herindeling van de gemeenten Alphen aan den Rijn, Boskoop en Rijnwoude.
De leden wordt geadviseerd Marjon te benoemen tot lijsttrekker. Zij is enige kandidaat. De leden van het CDA Alphen aan den Rijn mogen evenwel tegenkandidaten voordragen. De verkiezing van de lijsttrekker vindt plaats op 24 oktober 2017. Dan wordt ook de kandidatenlijst van het CDA voor de verkiezingen van 2018 vastgesteld.

De bijeenkomst is bij De Juffrouw Zalencentrum, Dorpsstraat 250, 2391 CK  Hazerswoude-Dorp en begint om 20:00 uur.

Alphen aan den Rijn, 13 oktober 2017