CDA op de koffie XL ook op de braderie Boskoop

Op vrijdag 22 september en zaterdag 23 september is het CDA team weer aanwezig met een kraam tijdens de Braderie in Boskoop.

In de CDA kraam,  bij Janssen’s ijssalon, dagen wij de bezoekers uit met pittige stellingen waarmee we het gesprek aan gaan. Onder het genot van een kopje koffie of thee vragen wij aandacht voor ons verkiezingsprogramma 2018 en blikken we  terug op de afgelopen jaren.

CDA Groenboek
Communicatie is het belangrijkste  onderdeel in de omgang en samenwerking met mensen. Goede communicatie vraagt om aandacht. Het CDA wil graag meedenken om de communicatie van de gemeente met haar klanten te verbeteren. Daarom introduceerde het CDA enige maanden geleden het CDA Groenboek. Tijdens de Braderie ook aandacht voor ons Groenboek.

Wij ontmoeten u graag in onze kraam!

De braderie is op vrijdag van 14.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.