Rene Vrugt

Pasfoto rene webIk ben…
De trotse vader van 3 tienerdochters (19, 16, 13) en heb een fijne relatie met Jeanine Mies die als tekstschrijver een eigen bedrijf heeft. Ik ben door de week veel in Den Haag en Utrecht. In de avond en in de weekends kan ik enorm genieten van al het moois dat ons Groene Hart te bieden heeft. Ik fiets en wandel graag (o.a. Pieterpad in etappes). Ik ben lid van de PKN Wijkgemeente in Kerk en Zanen.

Geboortejaar: 1966

Beroep: Directeur bij Rijkswaterstaat in den Haag

Woonkern: Alphen aan den Rijn (stad)

Werkveld CDA
Binnen het CDA Alphen aan den Rijn ben ik als gemeenteraadslid verantwoordelijk voor:
– Ruimtelijke ordening, economie
– Openbaar Bestuur, publieke financiën
– Algemeen Bestuur Holland Rijnland (AB Lid)
– Raadswerkgroep Toekomst Alphen aan den Rijn
– Voorzitten raadscommissie

Waarom het CDA?
Ik heb gekozen voor het CDA, omdat het CDA als maatschappelijke middenpartij alle delen van onze bevolking kan aanspreken, vertegenwoordigen en verenigen. Omdat het CDA op basis van de joods-christelijke traditie belangrijke waarden en normen uitdraagt: publieke gerechtigheid, gespreide verantwoordelijkheid, solidariteit en rentmeesterschap. In de kern is het CDA een partij die verantwoordelijkheid en gemeenschapszin in de samenleving koestert en wil versterken. Daar sta ik ook voor!

Ik maak mij binnen het CDA sterk voor het zoeken naar verbindingen met andere partijen en andersdenkenden, voor het voeren van politiek die op moderne, bij de tijd passende wijze de eigen verantwoordelijkheid van burgers en bedrijven stimuleert, die staat voor gezonde overheidsfinanciën, die prikkelt en uitdaagt. In het bijzonder maak ik me in Alphen aan den Rijn sterk voor een verbinding met het bovenlokale, regionale en landelijke niveau.

Mijn motto is: Ik hou niet zo van tegeltjeswijsheden maar als ik er dan toch eentje moet kiezen, dan is het deze: Alleen ga je Sneller maar Samen kom je Verder